Over mij

Welkom bij HRDexpertise. De website is vooral informatief en helpt je in je overweging om te besluiten wel of niet gebruik te maken van mijn aanbod.

Mijn naam is Floortje Janssen en ik ben bevoegd om les te geven op het basisonderwijs. Tevens ben ik een gediplomeerd onderwijskundige en heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs en bedrijfsleven op het gebied van leren en ontwikkelen.

Meer concreet, zal ik beginnen met mijn studieachtergrond. In 2000 heb ik de PABO afgerond. Met de PABO ben je bevoegd om op de basisschool les te mogen geven. Kinderen hebben ons vandaag de dag veel te vertellen en het gedrag van kinderen is heel zuiver en transparant. Kinderen staan van nature meer open dan volwassenen. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp zelfstandig werken en heb me daarbij gericht op de leeftijdsgroep van groep 6 leerlingen.

Na de PABO ben ik Onderwijskunde gaan studeren aan de Universiteit van Nijmegen. Onderwijskunde vormde een specialisatie binnen de studierichting Pedagogische Wetenschappen. Mijn afstudeerscriptie wat gericht op het leergedrag van jonge managers. In 2003 studeerde ik af en ging ik als adviseur aan het werk. In het begin ontwikkelde ik verschillende opleidingsprogramma’s voor diverse non profit en profit organisaties. En als consultant hebt ik diverse adviestrajecten doorlopen zoals het adviseren over laaggeletterdheid, over de opzet van traineeship programma’s, performance management en authentiek leiderschap. In de eerste 10 jaar na mijn afstuderen heb ik diverse leerprogramma’s ontwikkelend en hierover geadviseerd.

Een boeiende tijd en het heeft mijn kijk op de mens en haar leerpotentieel compleet gemaakt. Ik heb een oprechte interesse in de mens en kan mijn deskundigheid in combinatie met mijn intuitieve vermogens inzetten om jou verder te brengen.

HRDexpertise maakt uit van mijn praktijk Memorable. In deze praktijk coach ik volwassenen en kinderen met als doel ze bewuster te maken en dichter bij zichzelf te brengen. De focus ligt met name op het ontdekken en herkennen van de kwaliteiten / sterke punten van een persoon. Dit vanuit de gedachte dat iedereen over een of meerdere talenten beschikt en dat je dat vaak zelf ook leuk vindt om te doen (omdat het je gemakkelijk af gaat).

Tegenwoordig zijn er steeds meer kinderen en ook volwassenen HSP, ofwel hoogsensitief. En terwijl het onderwijssysteem nog steeds de mentale kant van de mens benadrukt, belicht ik in mijn praktijk de mens als geheel. Dus ook fysiek, emotioneel en spiritueel. praktijk

De maatschappij vraagt tegenwoordig veel van kinderen en jong volwassenen. In deze tijd kom je veel hoogsensitieve mensen tegen en niet iedereen weet hier goed mee om te gaan. Uitval of een burn out liggen op de loer. Ik help deze kinderen en jong volwassenen zich bewust te worden van hun eigen lichaam. Jezelf voelen en hier tijd en aandacht aan besteden is heel belangrijk om jezelf niet kwijt te raken in het bos van de social media. Alles gebeurt tegenwoordig vanuit het hoofd. Maar we zijn veel meer dan dat. Sterker nog, we zijn gevoel en ons hoofd zou maar een kleine rol in moeten nemen in ons leven.

Het doel van HRDexpertise is het bieden van maatwerk voor scholieren, studenten en het bedrijfsleven. Ik help je bij het plannen, leren en organiseren van je schoolwerk zodat jij dit zelfstandig leert toe te passen. Ik help je bij concentratieproblemen, leerproblemen of gedragsproblemen.

Over mij

Floortje Janssen

+31 (0)6-44046808

info@hrdexpertise.nl

Contact

Heb je een vraag of wil je aan de slag? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. HRDexpertise neemt binnen twee werkdagen contact met je op.